ubytovani u mlyna logo

Rekreační areál U Mlýna

Rekreační areál U Mlýna

Chatka pro 3

Malá chatka pro 3 osoby je perfektní volbou pro páry nebo menší skupinky, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou v příjemném prostředí. Tato chatka je nová a vytápěná, což poskytuje potřebný komfort i v chladnějších měsících.

Ložnice chatky disponuje třemi lůžky, což je ideální pro tři hosty. Kuchyňka je vybavena nezbytným nádobím a kuchyňskými spotřebiči pro přípravu jídel. Hosté mohou využít pohodlného a prostorného obývacího prostoru, kde se mohou setkat s přáteli nebo rodinou.

Chatka má také toaletu a sprchový kout, což je důležité pro pohodlí hostů během pobytu. Elektrické topení zajišťuje dostatečné vytápění v chatce, aby se hosté mohli cítit pohodlně v chladnějších měsících.

Venkovní posezení u chaty nabízí skvělé možnosti pro relaxaci a grilování. Hosté si mohou užít pohodlného a klidného večera pod širým nebem, kde mohou ochutnat skvělé jídlo a pití v krásném prostředí.

Celkově je tato malá chatka pro 3 osoby skvělou volbou pro páry nebo malé skupinky, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou v útulném a prostorném prostředí. Je to skvělá možnost pro ty, kteří hledají klid a pohodu v krásné přírodě.

  • nové, vytápěné chaty
  • ložnice se třemi lůžky
  • kuchyňkou
  • toaleta + sprchový kout
  • elektrické topení
  • u chaty venkovní posezení s možností grilování

Poptat termín

Další možnosti ubytování

Ubytování

Penzion 2. patro

Ubytování v penzionu v 2. patře nabízí hostům pohodlné a moderní ubytování. K dispozici jsou dvě ložnice, které nabízejí dostatek prostoru pro hosty. Ložnice jsou

Ubytování

Penzion 1. patro

Ubytování v penzionu v 1. patře nabízí hostům komfortní ubytování v krásném prostředí. Po příchodu do penzionu se hosté ocitnou v prostorné hale s krbem,

Ubytování

Chatky pro 6

Velká chatka pro 6 osob je ideální pro rodiny nebo skupiny přátel, kteří chtějí strávit nezapomenutelnou dovolenou v příjemném prostředí. Tato chatka je nová a

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení