ubytovani u mlyna logo

Rekreační areál U Mlýna

Rekreační areál U Mlýna

Chatky pro 6

Velká chatka pro 6 osob je ideální pro rodiny nebo skupiny přátel, kteří chtějí strávit nezapomenutelnou dovolenou v příjemném prostředí. Tato chatka je nová a vytápěná, což umožňuje pohodlný pobyt i v chladnějších měsících.

Chatka má dvě ložnice, každá s dvěma lůžky, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek všech hostů. Obývací pokoj je spojen s kuchyňkou, což vytváří příjemné a prostorné místo pro posezení a přípravu jídel. V obývacím pokoji jsou k dispozici dvě přistýlky pro další hosty. Kuchyňka je vybavena veškerým potřebným vybavením a nádobím pro přípravu jídel.

Chatka disponuje toaletou a sprchovým koutem, což zajišťuje potřebný komfort pro hosty během pobytu. Plynu topení umožňuje pohodlné vytápění chatky v chladných měsících.

U chaty se nachází venkovní posezení, které nabízí skvělé možnosti pro relaxaci a grilování. Hosté si mohou vychutnat večer na čerstvém vzduchu, kde si mohou užít skvělé jídlo a pití a užít si pohodu v krásné přírodě.

Celkově je tato chatka skvělým místem pro rodiny a skupiny přátel, kteří chtějí strávit příjemnou dovolenou v útulném a prostorném prostředí.

  • nové, vytápěné chaty,
  • dvě ložnice po dvou lůžkách,
  • obývací pokoj s kuchyňkou a dvěma přistýlkami
    toaleta + sprchový kout
  • plynové topení
  • u chaty venkovní posezení s možností grilování

Poptat termín

Další možnosti ubytování

Ubytování

Penzion 2. patro

Ubytování v penzionu v 2. patře nabízí hostům pohodlné a moderní ubytování. K dispozici jsou dvě ložnice, které nabízejí dostatek prostoru pro hosty. Ložnice jsou

Ubytování

Penzion 1. patro

Ubytování v penzionu v 1. patře nabízí hostům komfortní ubytování v krásném prostředí. Po příchodu do penzionu se hosté ocitnou v prostorné hale s krbem,

Ubytování

Chatka pro 3

Malá chatka pro 3 osoby je perfektní volbou pro páry nebo menší skupinky, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou v příjemném prostředí. Tato chatka je nová

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení